Select date and guests
E.g., 18.02.2019
E.g., 18.02.2019
Lars

Luksus SPA sommerhus i Marielyst

4872 Idestrup

10 Rooms

16+ Beds

16+ Guests

Facilities

  • Swimming Pool
  • Whirlpool/Spa
  • Internet/Wi-Fi
  • Dishwasher
  • Fireplace
  • Washing machine
  • Free parking

Description

Stort luksus SPA sommerhus udlejes til 24 personer i Marielyst
Sommerhus:
Sommerhuset er en tidligere landejendom og egner sig til maks 24 personer, samt 2 børn op til 3 år. Ferieboligen er på 234 m2 i 2 etager (stue + 1. sal & hems) og gennemgik en totalrenovering i 2017. Boligen opvarmes med en energibesparende varmepumpe og el kommer fra CO2 neutrale danske vindmøller. I hele underetagen er der gulvvarme, som kan reguleres pr. rum. Første sal har radiatorer i hvert værelse, som ligeledes kan reguleres individuelt. Ferieboligen har 9 soveværelser fordelt på 14 single senge og 2 dobbeltsenge, samt en hems med plads til 6 personer (børn). Der er 2 rejsesenge og 2 højstole til fri benyttelse for børn op til 3 år.
I underetagen findes der et flot, nyt køkkenet med 1 køle/fryseskab, 1 køleskab, 2 ovne, 2 opvaskemaskiner og 1 stor kogeplade med emhætte. Køkken er forbundet med spiseområde med 2 lange borde til 12 personer hver. Der er direkte udgang til terassen fra køkkenet. I underetagen er der også et aktivitetsrum med billard, bordtennis, bordfodbold, og dartskive, samt et barområde med minikøleskabet. Hyggen kan også nydes ved et sofa arrangementet med brændeovn. Dertil kommer lounge området i udestuen, hvorfra man har adgang til haven. I underetagen findes også 2 værelser og 1 badeværelse med vaskemaskine og tørretumbler.
På første sal er der 7 gode og lyse værelser, samt 2 badeværelser og lille hyggekrog med spillekonsol/TV.
I hemsen, som er mest egnet til børn, er der plads til 6 madrasser.

Grund:
Sommerhuset er beliggende på en 5014 m² stor parkligende have. Der er i forbindelse med huset en stor solrig terrasse med gril og direkte adgang til haven og udespa med plads til 6 personer.
Børnene har masser mulighed for at udfolde sig i den store have med legetårn med rutchebane og gynger, svævebane, trampolin og sandkasse. Der er mulighed for at spille petanque, kroket, kongespil og badminton. Der er opsat to fodboldmål til en god 5 mod 5 kamp. Desuden findes der en bålplads, hvor man kan bage snobrød og se på stjernerne, når solen går ned.
Grunden er indhegnet, så børnene kan løbe frit rundt.
Gårdpladsen er oplyst med automatisk sensor og der er god plads til at parkere alle bilerne.

Område:
Sommerhuset er den perfekte base med 1500 meter til Sildestrup strand og 3km til Marielyst strand og by med bowlingcenter, 18-hullers golfbane, minigolf, gokartbane & paintball center og Put and Take sø.
Af mange attraktioner på Lolland, Falster og Møn kan nævnes:
Lolland: Knuthenborg Park & Safari, Middelaldercentret, Fuglsang kunstmuseum, den smukke Maribo Goldklub
Falster: Guldborgsund Zoo & Botanisk Have Lalandia, Krokodille Zoo, Traktor museum, Golf & Fun park
Møn: Møns Klint, Geocentret Møns Klint og Liselund slot
Nykøbing Falster ligger kun 10 minutter væk, Vordingborg 25 minutter og København (med en masse seværdigheder) kan nås på 1,5 time.

Alt det praktiske:

NB: INGEN UNGDOMSGRUPPER. sommerhuset udlejes ikke til ungdomsgrupper (15-25 år). Hvis vi opdager snyderi ved indflytning, vil lejemålet øjeblikkeligt blive ophævet uden økonomisk kompensation.

Det er ikke tilladt at medbringe husdyr.

Prisen for leje afhænger af lejeperioden. Dertil kommer obligatorisk slutrengøring (1.700,-) og forbrug (el, varme, vand).

Forbrugspriser:
2,80 kr. pr. kWh el
2,80 kr. pr. varmeenhed
65 kr. pr. m3 vand

Special terms

Cancellation: By cancelling less than 30 days before your arrival date, your card will be charged with 100% of the total price.
Check-in time: 16:00
Check-out time: 10:00
Rental criteria: Minimum stay 7 night(s). Check-in only on saturday.
Deposit: A deposit for power, water and heat is required for each lease. Consumption costs will be deducted from the deposit and the balance will be refunded within 7 days of departure.

Contact host

Gallery


Location