Select date and guests
E.g., 23.01.2019
E.g., 23.01.2019
Steffen

Skønt nyrenoveret sommerhus i Ho, Blåvand

6857 Blåvand

3 Rooms

4 Beds

7 Guests

Facilities

  • Sauna
  • Internet/Wi-Fi
  • Dishwasher
  • Fireplace
  • Washing machine
  • Free parking

Description

Dette velholdte sommerhus ligger på en skøn naturgrund i området Ho, få kilometer fra Blåvand. Sommerhuset har i 2017 fået ny træ terasse samt nyt køkken. Derudover er møblering i stue og køkken areal blevet udskiftet.
Stue og køkken i åbent rum med spiseplads til 6 personer, sofagruppe, tv, pejs, 1 daybed. 2 nyligt installerede ovenlys vinduer giver et skønt lysindfald over spisested.
Derudover er der i sommerhuset 2 soveværelser og toilet med bad. Der er sauna tilknyttet badeværelset. Sommerhuset har installeret WIFI.
Til sommerhuset er tilknyttet et anneks bygget i 2015. Her er et værelse med soveplads til 3 personer.

Området omkring Blåvand er et utrolig dejligt sted at leje sommerhus, for her har I virkelig alt hvad der er brug for, til en oplevelsesrig ferie. I kan sagtens kombinere feriedagene, så der både er noget for krop og sjæl.

Ejer anbefaler:

I Blåvand er der mange gode cykelstier, som vil bringe jer rundt i hele de dejlige vestjyske område, også uden at I behøver cykle på de større og mere befærdede veje. For mountainbikeryttere er her også masser af gode ruter, både i skovene og på stranden og særligt Bordrup Klitplantage er et besøg værd. Cykelturen kan krydres med et stop ved Skovlegepladsen i Oksby med mange spændende legeredskaber. På legepladsen er der er overdækkede bænke, så tag endelig madpakken med. En god fælles aktivitet for hele familien er en tur i f.eks. en kano op ad en af de mange åer. Her kan I rigtig nyde den smukke natur og dyrelivet.

Special terms

Cancellation: By cancelling less than 30 days before your arrival date, your card will be charged with 100% of the total price.
Check-in time: 15:00
Check-out time: 10:00
Rental criteria: Minimum stay 2 night(s).

Contact host

Gallery


Location