Select date and guests
E.g., 18.02.2019
E.g., 18.02.2019
Anne

Rummeligt og lyst sommerhus tæt på Søndervig

6950 Ringkøbing

2 Rooms

4 Beds

4 Guests

Facilities

  • Sauna
  • Internet/Wi-Fi
  • Dishwasher
  • Fireplace
  • Washing machine
  • Free parking

Description

Rummeligt og lyst sommerhus, beliggende på en stor og hyggelig naturgrund i Lodbjerg Hede, kun få kilometer fra den livlige bade-by Søndervig.
Her kan du nyde en ferie i fred og ro, med rig mulighed for lange gåture på de mange gangstier i det smukke hede- og plantageområde. Samtidig er der kun ca. 1 km til Houvig Strand.
Lodbjerg Hede byder desuden på både golfbane og en stor fiskesø, samt fiskemulighed ved blandt andet Stadil Fjord.

Søndervig er en af de mest populære feriebyer ved Vesterhavet. Og med en beliggenhed helt ud til havet, tæt på fjorden og midt i de eventyrlige klitter er mulighederne for en hyggelig ferie da også noget nær optimale. Udover den smukke natur byder Søndervig på shopping, spisesteder, fortovscafeer og sjove aktiviteter for børn dagen lang.

Søndervig Strand er kåret til årets bedste strand i 2014! Søndervig har været én af Danmarks mest besøgte badebyer siden 1800-tallet. Det har den ikke mindst på grund af sin flotte brede sandstrand. I Søndervig er der, med den ny-anlagte terrænsti, gode adgangsforhold helt ned til Vesterhavet. I sommerperioden er der livreddere på sydstranden i Hvide Sande og på stranden ved Søndervig ud for Badevej, fra 23.6. – 16.8.2017. Livredderne giver gode råd og holder øje med badegæsterne ude i bølgerne.

Udover Søndervig er både Ringkøbing og Hvide Sande et besøg værd. Her finder I gode restauranter, cafeer, dagligvarebutikker samt specialbutikker.

Special terms

Cancellation: By cancelling less than 30 days before your arrival date, your card will be charged with 100% of the total price.
Check-in time: 15:00
Check-out time: 10:00
Rental criteria: Minimum stay 3 night(s).
Deposit: A deposit for power, water and heat is required for each lease. Consumption costs will be deducted from the deposit and the balance will be refunded within 7 days of departure.

Contact host

Gallery


Location