Select date and guests
E.g., 23.01.2019
E.g., 23.01.2019
Hugo

Bisnap Strand

9370 Hals

3 Rooms

5 Beds

5 Guests

Facilities

  • Internet/Wi-Fi
  • Fireplace
  • Washing machine
  • Free parking
  • Allowed dog

Description

Hyggeligt feriehus beliggende i naturskønne omgivelser, ikke langt fra den børnevenlige sandbadestrand Bisnap Strand lige nord for Hals.
Delvist overdækket terrasse med havemøbler, 2 solvogne og havegrill. Feriehuset grænser op til ugeneret plantageområde. Feriehuset er på 78 kvm og har 3 soverum med hhv. en dobbeltsenge, en enkeltseng og to køjepladser. Velfungerende køkken med bl.a. fryser, mikrobølgeovn og kaffemaskine. Hyggelig opholdstue med nydeligt møblement, brændeovn, varmepumpe, TV med Viasat. Der er dvd og cd. Der er barnestol og barneseng i huset. Badeværelse med bruseniche. Gæste-wc og vaskemaskine.
Bemærk: Det er kun tilladt at medbringe 1 lille hund /max 30 cm højde.
Feriehuset ligger ca. 2 km nord for Hals. I lokalområdet Hou/Hals er der bl.a. cykeludlejning, fiskesø, legeplads, bowling, hyggeligt havnemiljø, restauranter og særdeles gode indkøbsmuligheder.
Afstande: Ca. ½ times kørsel til Aalborg, og 1 times kørsel til Hirtshals, Fårup Sommerland og Frederikshavn.

Udlejes fra lørdag kl 15.00 til lørdag kl 10.00

Huset er netop nymalet indvendigt og fremstår nu meget lyst og venligt. Et rigtigt lækkert sted med kort afstand til strand og indkøbsmuligheder, så Glæd jer til et godt ophold i Bisnap.

Er der specielle ønsker kontakt udlejer på mobil
2760 8853

Special terms

Cancellation: By cancelling less than 14 days before your arrival date, your card will be charged with 100% of the total price.
Check-in time: 15:00
Check-out time: 10:00
Rental criteria: Minimum stay 7 night(s). Check-in only on saturday.

Contact host

Gallery


Location