Select date and guests
E.g., 18.02.2019
E.g., 18.02.2019
Allan

Lækkert spa-hus til 8 personer

9280 Storvorde

4 Rooms

8 Beds

8 Guests

Facilities

  • Whirlpool/Spa
  • Internet/Wi-Fi
  • Dishwasher
  • Free parking

Description

Lækkert sommerhus beliggende 20 minutter fra Aalborg og få minutter fra områdets bedste badestrand i Egense.
Sommerhuset har 4 store værelser, hver på ca. 10 m2. Værelse 1, 2 og 3 er alle med dobbeltseng (140 x 200). Værelse 4 er med 2 enkelt senge (90 x 200). Alle 4 værelser er store nok til at der med lethed kan opstilles en weekendseng.
Hjertet i sommerhuset udgøres af en sammenhængende stue/køkken-alrum. I køkkenet er der en køkken-ø med to barstole. Spisebordet er med 4 tillægsplader, så der kan være spisepladser til alt fra 4 til 12 personer.
I den bløde afdeling findes 2 stk. 3-personers sofaer og 3 bløde stole, så hele flokken kan samles om sofabordet til et spil eller en film på fladskærmen. Anlægget kan afspille radio, cd, dvd eller musik via bluetooth. Der er 50/50 Mbit internet og trådløst internet i sommerhuset til fri afbenyttelse.
På hemsen over badeværelset er der en lille fladskærm m. indbygget dvd til børnene. På hemsen er desuden playstation.
Udover de 8 almindelige sengepladser i sommerhuset er der også plads til 2 overnattende på de to madrasser der ligger på hemsen, hvis man skulle komme til at mangle to ekstra pladser.
Badeværelset er udstyret med spabad.

Special terms

Cancellation: By cancelling less than 30 days before your arrival date, your card will be charged with 50% of the total price.

Contact host

Gallery


Location