Select date and guests
E.g., 18.02.2019
E.g., 18.02.2019
Jørgen

Rummeligt sommerhus i skøn naturområde

9690 Fjerritslev

4 Rooms

8 Beds

10 Guests

Facilities

  • Swimming Pool
  • Sauna
  • Whirlpool/Spa
  • Internet/Wi-Fi
  • Dishwasher
  • Fireplace
  • Washing machine
  • Free parking
  • Allowed dog

Description

Rummeligt sommerhus beliggende i et attraktivt område i Slettestrand. Sommerhuset egner sig til 10 personer samt 1 barn op til 3 år. Ferieboligen er på 171 m² og er bygget i 1988. I 2016 gennemgik ferieboligen en delvis renovering.

Der er i alt 4 soveværelser. 4 af sovepladser er i dobbeltsenge, og de resterende 4 sovepladser er i enkeltmands senge. Derudover 2 sovepladser i alkove. Ydermere er der mulighed for at gøre brug af en børneseng.

Husets Køkken alrum er åbnet til kip, hvilket giver en skøn rummelig fornemmelse. Køkkenet er udstyret med 1 køleskab samt fryser med en kapacitet på 30 liter. Der er 4 keramiske kogeplader, varmluftovn, mikrobølgeovn samt opvaskemaskine.

Stuen er centreret omkring huset skønne brandeovn, der giver mulighed for masse af hygge og varme. I Stuen finder du desuden ferieboligens tv, Bluray-afspiller, Radio, CD-afspiller og Playstation 2. I tv’et findes 4 danske kanaler, 1-3 svenske kanaler og 4 tyske kanaler. Der er trådløst internet til rådighed i hele sommerhuset.

I huset er der 2 badeværelser med bruseniche og toilet. Der er gulvvarme i begge badeværelser. Desuden har boligen vaskemaskine samt tørretumbler. Ferieboligen er udstyret med 1 energibesparende varmepumpe.

I den indendørs swimmingpool afdeling er der mulighed for leg og hyggeligt samvær. Forinden en tur i saunaen, kan du nyde en afslappende oplevelse i spaen. Swimmingpoolen måler op til 3 m i bredden, 6 m i længden og den er op til 1,25 m dyb. Vandet er mellem 24 og 28° C varmt.

Ferieboligen er beliggende på en 1880 m² stor naturgrund. Til ferieboligen hører 150 m² åbent terrasseareal. Parkering er muligt for flere biler ved ferieboligen.
Der er gratis adgang til fælles legeplads og tennisbane (åbningstid afhængig af vejrforhold). Det er tilladt at medbringe 2 husdyr. Hele ferieboligen har gulvvarme. Der er 900 m til havet. Nærmeste indkøbsmulighed er beliggende i en afstand af 2500 m.

Special terms

Cancellation: By cancelling less than 30 days before your arrival date, your card will be charged with 100% of the total price.
Rental criteria: Minimum stay 4 night(s).

Contact host

Gallery


Location