Select date and guests
E.g., 23.01.2019
E.g., 23.01.2019
Rene

Luksus sommerhus

4874 Gedesby

4 Rooms

8 Beds

8 Guests

Facilities

  • Whirlpool/Spa
  • Internet/Wi-Fi
  • Dishwasher
  • Washing machine
  • Free parking

Description

Stort luksussommerhus med 4 soveværelser ved Gedser, tæt på en af danmarks bedste strande.
Søger I et hyggeligt, men samtidig rummeligt sommerhus – så er dette hus det rette!

Luksushuset på 232m2 ligger i gode omgivelser ikke langt fra Gedesby strand og tæt på Marielyst. Sommerhuset har plads til 8 gæster og mange aktiviteter til både store og små. Luksushuset har et adskilt aktivitetsrum med god plads og mange muligheder for underholdning: Billardbord, bordfodbold, airhockey, Apple TV og Wifi. Aktivitetsrummet er perfekt til en sjov og aktiv aften.
huset har et kombineret opholdsrum med både veludstyret køkken, en hyggelig sofakrog og spiseplads til alle 8 gæster omkring det store spisebord. I køkkenet er der 2 store køleskabe, opvaskemaskine og komfur.
Af sommerhusets 4 værelser, har 2 af værelserne 2 enkeltmandssenge, hvoraf de resterende 2 har dobbeltsenge. Husets badeværelse af en stor brusekabine samt et 3personers spabad.
Udendørs er der plads til spil og leg på græsplænen eller afslapning på den delvist overdækkede terrasse af den store parasol. Her kan I også grille og børnene kan lege i sandkassen, gynge og spille fodbold.

Håndklæder og sengelinned kan forudbestilles. I sommerhuset findes der yderligere en barneseng, puslebord og barnestol.

Sommerhusejer tager personligt imod alle gæster ved ankomstdag, og vil være behjælpelig med personlige anbefalinger til seværdigheder og aktiviteter i lokalområdet.

Gedesby strand har en god og børnevenlig badestrand på begge sider af Gedesby. Den 25 km lange hvide sandstrand med klitter på Falsters østkyst er kendt for det rene badevand og er en af Danmarks fineste strande. Stranden er ideel for badning, solbadning, vandreture samt diverse strandaktiviteter. Du kan finde rav overalt langs Falsters kyst.

Der er ingen ende på dine muligheder for nye oplevelser, afslapning og fysiske udfordringer på Lolland-Falster. Langs den ca. 600 km. lange kystlinje kan du dyrke alle former for vandsportaktivitet som f.eks. kajak, kano, fiskeri, windsurfing, og du kan vandre, cykle, ride, løbe i skovene, langs markerne eller på nogle af Danmarks bedste badesande. Inde i landet finder du mange natur- og forlystelsesparker, og der er rig mulighed for at komme på golfophold og besøge nogle af de mange golfbaner på Lolland-Falster.

Special terms

Cancellation: By cancelling less than 30 days before your arrival date, your card will be charged with 100% of the total price.
Check-in time: 16:00
Check-out time: 10:00
Rental criteria: Minimum stay 7 night(s). Check-in only on saturday.
Deposit: A deposit for power, water and heat is required for each lease. Consumption costs will be deducted from the deposit and the balance will be refunded within 7 days of departure.

Contact host

Gallery


Location