Select date and guests
E.g., 18.02.2019
E.g., 18.02.2019
Svend

Sommerhus med skøn naturudsigt i Vorupør

7700 Thisted

4 Rooms

8 Beds

8 Guests

Facilities

  • Sauna
  • Whirlpool/Spa
  • Internet/Wi-Fi
  • Dishwasher
  • Fireplace
  • Washing machine
  • Free parking
  • Allowed dog

Description

Huset, som er bygget i 1995, ligger på en stor naturgrund på 1860 m², som er omkranset af skov og lyngklædte arealer. Mod syd har du en fantastisk udsigt over klitlandskaber og et lille idyllisk åløb. Huset er et flot og velindrettet Kalmarhus med god plads til 8 personer, men 2 personer finder også huset tiltalende, da den ene del af huset kan lukkes af. Sommerhuset er ialt 92m².

I sommerhuset findes 4 værelser. I 3 af værelserne er dobbeltsenge, hvor det 4. værelse står en køjeseng. Huset har 2 badeværelser hvori det ene har spa og adgang til en skøn sauna.

I sommerhusets køkken er opvaskemaskine, ovn, microbølgeovn og kaffemaskine. Desuden er der vaskemaskine tilrådighed.

Til sommerhuset hører en stor træ terasse, hvor der er udendørs møbler til 8 personer. Desuden er der en grill tilrådighed.

1 km fra sommerhuset, findes nr. vorupørs skønne badestrand. I byen 500 meter fra sommerhuset findes indkøbsmuligheder, slagter, bager, restauranter og butiksmiljø.

Sommerhuset er placeret i navlen af Nationalpark Thy, der byder på masser af enestående oplevelser. Vand, strand og klitter. Heder, skove og store, rene søer. Naturen i Nationalpark Thy er af højeste kvalitet med sit udbud af øde, variede landskaber samt sjældne dyr og planter. Her er mulighed for at opleve den vilde natur, dyrke friluftlivet eller bare være i de storslåede omgivelser.
Der er også nogle enestående kulturelle seværdigheder i området. Mennesket har efterladt spor i kystområdet, lige fra gravhøje til forsvundne landsbyer og en kirkeruin samt enorme fæstningsværker fra krigens tid. Det er alt sammen her og er en del af den samlede historie om Nationalpark Thy. Se mere her, http://nationalparkthy.dk/

Jeg byder personligt alle mine gæster velkomne, og vil være behjælpelig med at give mine bedste anbefalinger.

Forbrugt strøm er ikke inkluderet i prisen, og forbrug under ophold betales til udlejer ved check-ud tidspunkt. Der betales 2,25DKK pr Kwh.Special terms

Cancellation: By cancelling less than 30 days before your arrival date, your card will be charged with 100% of the total price.
Check-in time: 14:00
Check-out time: 10:00
Rental criteria: Minimum stay 7 night(s). Check-in only on saturday.

Contact host

Gallery


Location