Select date and guests
E.g., 23.06.2018
E.g., 23.06.2018
Svend

Perfekt sommerhus til afslappet ferie

7700 Thisted

3 Rooms

7 Beds

7 Guests

Facilities

  • Sauna
  • Whirlpool/Spa
  • Internet/Wi-Fi
  • Dishwasher
  • Fireplace
  • Washing machine
  • Free parking
  • Allowed dog

Description

Personligt og hyggeligt indrettet sommerhus med usædvanlig flot udsigt til klitter, åløb og friområder. Sommerhuset er et stenhus på 110 m², som sidst blev renoveret i 1998. Der er masser af plads, velindrettet køkken, spændende badeværelse og rigtige gode senge i store værelser. Stuen er godt indrettet, og udestuen giver muligheder for flere aktiviteter på samme tid.

Sommerhuset har ialt 3 værelser. 2 af værelserne har dobbeltsenge, hvor det 3. værelse har 1 enkelt lille dobbeltseng og 1 enkeltmandssenge. I det store badeværelse findes et spa samt en sauna.

I køkkenet er ovn, microbølgeovn, opvaskemaskine samt kaffemaskine. Desuden er der mulighed for at gøre brug af vaskemaskine.

Huset har WIFI tilrådighed, musik anlæg og TV med diverse danske og tyske kanaler. Personligt kan det anbefales at læse en bog i sofaen, med brændeovnen tændt og nyde den skønne udsigt ud over det rå landskab.

1 km fra sommerhuset, findes nr. vorupørs skønne badestrand. I byen 500 meter fra sommerhuset findes indkøbsmuligheder, slagter, bager, restauranter og butiksmiljø.

Sommerhuset er placeret i navlen af Nationalpark Thy, der byder på masser af enestående oplevelser. Vand, strand og klitter. Heder, skove og store, rene søer. Naturen i Nationalpark Thy er af højeste kvalitet med sit udbud af øde, variede landskaber samt sjældne dyr og planter. Her er mulighed for at opleve den vilde natur, dyrke friluftlivet eller bare være i de storslåede omgivelser.
Der er også nogle enestående kulturelle seværdigheder i området. Mennesket har efterladt spor i kystområdet, lige fra gravhøje til forsvundne landsbyer og en kirkeruin samt enorme fæstningsværker fra krigens tid. Det er alt sammen her og er en del af den samlede historie om Nationalpark Thy. Se mere her, http://nationalparkthy.dk/

Jeg byder personligt alle mine gæster velkomne, og vil være behjælpelig med at give mine bedste anbefalinger.

Forbrugt strøm er ikke inkluderet i prisen, og forbrug under ophold betales til udlejer ved check-ud tidspunkt. Der betales 2,25DKK pr Kwh.

Special terms

Cancellation: By cancelling less than 30 days before your arrival date, your card will be charged with 100% of the total price.
Check-in time: 14:00
Check-out time: 10:00
Rental criteria: Minimum stay 7 night(s).

Contact host

Gallery


Location